30
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

'Edremit körfezin başkentidir'

Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası(ETO) Başkanı Erol Ürer, Edremit'in körfezin başkenti olduğunu bildirdi.

Ezine, Kalkım, Ayvacık, Havran, Burhaniye hatta Ayvalık'lı vatandaşların alışverişlerini Edremit'te yaptığını bildiren Erol Ürer, "Böylesine geniş bir alana hizmet vermek ilçemiz için gurur kaynağıdır." dedi.

Ürer, "Hayatta ne yapacağımızı veya nereye gideceğimizi bilmiyorsak vardığımız yerin önemi tartışılır. Uğrunda bedel ödeyeceğimiz bir şey yoksa yaşamayı hak etmemiş oluruz. İçinde bulunduğumuz şu ortam, iktidarı, muhalefeti ve sivil toplum örgütleri ile herkesin ekonomideki istikrarın hayati önemini bilerek ve sorumluluklarımızı idrak ederek hareket etmemizi mecbur kılıyor. İş hayatımızda istikrara, güvene ihtiyacımızın olduğu şu ortamda çözülmeler yaşanmaktadır. Çeşitli etkinliklerde esnafımızın gelirlerini arttırmak için uğraş vermekteyiz.

Oda yönetimine geldiğimiz gün demiştik ki, pasif değil aktif olup yeni ufuklar açacağız. Bunu da çalışmalarımız ile kanıtlamaya çalıştık ve çalışacağız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla, inancımız başarının "başaracağız" diyenlere ait olduğunu hatırlatarak, başarılarla ayakta kalmaya çalışacağımızı, Edremit iş hayatına kanıtlayacağız. Güzel günlerin geleceği inancıyla ümitlerimizi yitirmeyelim" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 20:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?