19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit:Trafik canavarı Moldavyalıları ezdi

Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, tekerleği patlayarak nakliye aracının altında kalan araç içerisinde çok sayıda kadın giysisi, Moldavya bayrağını tutan bir kişi ve çocuğun bulunduğu fotoğraf ile ziynet eşyası kutusu bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Altınoluk Beldesi Avcılar Köyü yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Edremit’ten Çanakkale’ye giden Mustafa Çolak (26) idaresindeki 34 UE 6159 plakalı otomobil, sol lastiğinin patlaması sonucu, karşı yönden gelen Şaban Başkan (51) yönetimindeki 17 SE 272 plakalı nakliye aracının altına girdi.
Kazada, özel otomobilde bulunan Nihat Fidan (27), Moldavya doğumlu Melek Casım (27) ve ismi belirlenemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Şoför Çolak ve Moldavya uyruklu Sduenti Valentina Sarandi (25), ağır yaralanarak Edremit Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kamyonet sürücüsü Şaban Başkan jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hurdaya dönen Çolak’ın kullandığı 34 UE 6159 plaklı araç, olay yerinden Kur- Nak- Vinç tarafından çekilerek Zeytinli’de bulunan park yerine getirildi. Araç içerisinde yapılan incelemede, 3 kişinin öldüğü ve 2 kişinin ağır yaralandığı trafik kazası sonrasında hurdaya dönen Mustafa Çolak’ın kullandığı araçta bulunan bayanlardan birine ait olduğu tahmin edilen erkek ve çocuk fotoğrafı, İstanbul’dan alındığı ve yüzük kutusu olduğu öne sürülen bir ziynet eşya kutusu çıkarıldı.
BALIKESİR-İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 10:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?