22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit Yaz Şenlikleri

Edremit Belediyesi'nin düzenlediği "Yaşanası Mahalleler Yaz Etkinlikleri"nin ikinci ayağı Cumhuriyet Parkı açılışı ile başlıyor. Manken Tuğba Özay ve İsmail Özkan'ın katılımıyla ilçede park, oyun alanı, Muhtarlık binası ve spor kompleksinin açılışı şenliğe dönüşecek.

Edremit Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Park" sloganıyla başlatılan, Eski Ceza Evi karşısındaki Vakıflar'a ait boş arsaya inşa edilen tesisler, "Yaşanası Mahalleler Yaz Etkinlikleri" kapsamında gerçekleştirilecek şölenle halkın hizmetine açılacak. 16 Temmuz 2007 Pazartesi günü saat 17.00'de animasyon gösterileri ile başlayacağı açıklanan etkinlikler, ünlü manken Tuğba Özay'ın sunumuyla renklenecek ve Edremitli vatandaşlar sevilen sanatçı İsmail Özkan'ın şarkılarıyla hoş saatler geçirecek.

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Cumhuriyet Mahallesi Harmantepe Caddesi üzerinde Eski Ceza Evi karşısındaki Vakıflar Müdürlüğü'ne ait boş arsanın takas yolu ile belediyeye kazandırıldığını ve bu alanın ilçe halkının hizmetine 16 Temmuz tarihinde yapılacak olan açılış ile sunulacağını belirtti. Yapılacak açılış için çalışmaların son hızla sürdüğü Cumhuriyet Parkı'nda Başkan Bozbey yapılan çalışmaları yerinde incelerken, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Bozbey Edremit'e 20 yıldan beri yapılamayan hizmetlerin 3 yıl gibi kısa bir zaman zarfında gerçekleştiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 18:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?