22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'e ikinci dergi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki basın yayın organlarına bir yenisi daha eklendi. İlçenin ikinci aylık dergisi olan "Altın Körfez" ilk sayısını yayımladı. 

Genel müdürlüğünü bir işletmenin yöneticisi olan Abdullah Can'ın yürüttüğü "Altın Körfez" isimli aylık aktüel derginin ilk sayısı basıldı. Kısa zamanda Balıkesir'in tüm yerleşim yerlerine dağıtımı yapılmaya başlanan aylık derginin tanıtıcı, eğitici, kültürel ve içerikli olduğunu söyleyen vatandaşlar, derginin baskı kalitesini de çok beğendiklerini söyledi. İlk sayısı birinci sınıf kuşe kağıda renkli ve 44 sayfa olarak yayınlanan derginin ikinci sayısının da hazırlık aşamasında öğrenildi. Genel koordinatörlüğünü Mustafa Terzioğlu, genel yayın yönetmenliği ve haber müdürlüğünü Serhat B. Şenkökçü, reklam müdürlüğünü Özcan Şıvgın, halkla ilişkiler müdürlüğünü Yahya Altıntaş'ın yürüttüğü Altın Körfez Dergisi'nin genel müdürü ve sorumlu yazı işleri müdürü Abdullah Can, körfeze yeni bir renk, yeni bir heyecan getirmek için yola çıktıklarını söyledi. 

Can, "Kötü haber değil, güzellikleri, başarıları duyurmayı, olaylara daha objektif ve adil yaklaşmayı hedef bildiğimiz Altın Körfez Dergisi ile değerli okurlarımızın huzuruna çıkmanın gurur ve heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlk sayımız yayınlanmasına rağmen, okur kitlemizi belirledik ve geniş vizyona sahip dergimiz hakkında çok olumlu cevaplar aldık. Umarız hayırlı olur" diye konuştu.
Edremit'teki Soğanyemez Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Has İş Merkezi'nin 2. katında irtibat bürosu bulunan derginin satış fiyatının ise 3,00 YTL olduğu belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 13:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?