19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'e modern internet kafe

Edremit Körfezi'nin en büyük internet kafesi olan İntercity İnternet ve Kafeterya hizmete girdi. 

3 katlı ve bin metrekareyi geçen alanda LCD ekranlı, yüksek kapasiteli, 60 bilgisayarlı modern internet kafe ve kafeterya, açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı. Açılış öncesi lokma dağıtılan İntercity İnternet ve Kafeterya'da açılışı yapan Edremit'in eski Belediye Başkanı Avukat Tuncay Kılıç, "Bölgede böylesine modern bir internet ve kafeteryanın açılışını yapıp kurdelesini kesmek beni çok mutlu etti. Genç iş adamı Volkan Uzun'u yatırımından dolayı kutluyorum. Bölgemiz için hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

Marmara Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu Volkan Uzun, Edremit ve halkına yakışır online oyunları sorunsuz oynayabilecek, 4 bin 96 kb/sn internet bağlantısı ulusal ve uluslararası kameralı görüntülü görüşme yapılabilen modern ve nezih bir işletmeyi açmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

Tüm günlük yerel ve genel gazetelerle birçok ulusal derginin bulunup okunabildiği, toplantı, doğum günleri, aktivasyonlar, organizasyonlar ve özel günler için dev ekran ve projeksiyonlu 120 kişilik özel salonun bulunduğunu belirten Uzun, amaçlarının Avrupa ve ülkemizin büyük şehirlerinde bulunan tüm imkanları Edremit halkının hizmetine sunmak olduğunu ifade etti. 
İHa
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 16:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?