17
Mayıs
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'in beldelerinde CHP üstünlüğü

Balıkesir'in Ayvalık ve Burhaniye ilçesinde CHP, Gömeç ilçesinde AK Parti, Havran ilçesi'nde ise ANAP belediye başkan adayları seçimleri kazandı.
Resmi olmayan sonuçlara göre, Ayvalık'ta CHP Belediye Başkan adayı Hasan Bülent Türközen, Burhaniye'de CHP Belediye Başkan adayı Fikret Akova, Gömeç'te AK Parti Belediye Başkan adayı Naim Kocabıyık, Havran'da ise ANAP'tan şu anki Belediye Başkanı Mustafa İrtürk seçimleri kazandı.
Öte yandan, Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'nde CHP Belediye Başkanı İsmail Aynur, Güre Beldesi'nde CHP Belediye Başkanı Kamil Saka, Zeytinli Beldesi'nde CHP Belediye Başkanı Şadan Aytaç, Kadıköy Beldesi'nde ise MHP Belediye Başkanı Sezgin İnan yeniden güven tazeleyerek başkanlıkları kazandılar.
Yeni belde olan Akçay'da ise CHP belediye başkan adayı Cahit İnceoğlu'nun seçimleri büyük bir farkla kazandığı öğrenildi.
Havran'ın Büyükdere Beldesi'nde DYP'den yeniden aday olan Hüseyin Asarlı, Ayvalık'ın Küçükköy Beldesi'nde DYP'den Nedim Özdemir, Altınova Beldesi'nde ise DYP'den Mehmet Ali Akça belediye başkanlığını kazanan diğer isimler oldu.

BALIKESİR - İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2004 Pazartesi 20:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?