18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'te CHP'ye karşı 'sağ' ittifak

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan İsmail Aynur'a karşı ANAP, MHP ve DYP, AK Parti'nin adayını destekleme kararı aldı.
Oluşum adına açıklama yapan ANAP Belde Başkanı Murat Tuna, bu ittifaklarının sadece Belediye Başkanı İsmail Aynur'a yönelik olduğunu, partiye ve kuruluşa karşı olmadığını söyledi. Daha önce seçim sandıklarında sorunlar yaşandığını ileri süren Tuna, bu seçimde Altınoluk dışındaki memurların sandık başında görev yapması için talepte bulunacaklarını bildirdi. Altınoluk'ta ikamet etmeyen bazı kişilere de seçmen kağıdı çıkarıldığını iddia eden Tuna, diğer 3 partinin beldede güçlü olmaması sebebiyle bu seçimlerde AK Parti'nin adayını destekleyeceklerini açıkladı.
Maksatlarının Altınoluk'un geleceğini kurtarmak olduğunu ifade eden Tuna, "Altınoluk Belediyesi'nin şu an 8 trilyon lira borcu var. Alt ve üst yapı meselesi var. Altınoluk'un geleceği için ANAP, MHP, DYP ve AK Parti olarak ortak hareket edeceğiz" dedi.
BALIKESİR -İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2004 Çarşamba 18:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat saıt tuna IP: 193.140.168.xxx Tarih : 26.12.2008 15:57:45

Amcama sonuna kadar destekliyorum..bizim altınoluk halkı olarak yasadiklarimiz ortada..sorunların kaynagi olan kişi ise villasında hayatın tadını çıkarmakta..bu oluşum cok geç kalınmış bir harekettir..sorumluların gerekeni yapacağından şüphem yok..