17
Mayıs
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'te feci kaza: 2 ölü

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde şerit ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 23.00 sıralarında Çanakkale'den İzmir istikametine gitmekte olan 32 ET 111 plakalı Yıldırım Ayçicek (36) idaresindeki otobüs, Bostancı Köyü mevkiinde İzmir istikametinden gelmekte olan kimliği belirlenemeyen sürücünün idaresindeki 25 DY 806 plakalı özel otonun şerit ihlali yapması nedeniyle çarpıştı. Kazada özel otomobilde bulunan ismi belirlenemeyen sürücü ile yanında bulunan Ali Külcü (24) feci şekilde can verdi. Otobüs şoförü ise yaralanarak önce Edremit SSK, ardından da Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Ölen kişilerin alkollü olup olmadıklarının anlaşılması için otopside alınan kan örnekleri ise, Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Jandarma tarafından kaza ile ilgili soruşturma sürdürülürken, ölen sürücünün kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.
BALIKESİR - İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2004 Pazar 16:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayat demir IP: 88.252.15.xxx Tarih : 23.01.2008 15:10:45

yeter artık kazalar olmasın bebekler insanlar o bebeklerin küççüçük ellri ölmesin yaşasınlar trafik çanavarlarınnınn bislikleri sizin yüzünüzden dışarı çıkmaya bile korkumuz var artık trafik çanavarları sizi buz kaymaları olmasın buz kayması yüzünden gençeçik barış akarsu hayatını kaybetti bir daha kazalar olmasın yavrarıyorum İNŞALLAH