17
Mayıs
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'te kanlı gece

Edremit İlçesi’ne bağlı Akçay ve Güre beldelerinde meydana gelen 2 ayrı olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay dün gece saat 21:00 sıralarında Akçay’ın Altınkum Mahallesi’nde meydana geldi. Eğlenmek üzere Balıkesir’den Akçay’a gelen E.A. (18), Mehmet Çakır (21) ve Kemal Azizoğlu (25), daha önceden tanıdıkları bir bayan ile Murat Pansiyon’da buluştu. Bayanı pansiyonda bırakıp daha sonra oradan ayrılan şahıslar, bir müddet sonra pansiyona bırakmış oldukları kadını telefonla aradı. Telefona çıkan şahsın küfretmesi üzerine pansiyona geri dönen 3 genç, pansiyon sahipleri Ahmet Tahtacıoğlu (58), Murat Tahtacıoğlu (27) ve Müjdat Tahtacıoğlu (23) ile tartışmaya başladı. Bıçaklanan E.A. ve Kemal Azizoğlu olay yerinde ölürken, belinden yaralanan Mehmet Çakır ise olay yerinden yaralı olarak kaçtı. Cinayetle ilgili pansiyon sahipleri Ahmet, Murat ve Müjdat Tahtacıoğlu gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Öte yandan Güre Beldesi’nde Çamlıbel Gazinosu’nda hesap yüzünden meydana gelen olayda ise 1 kişi hayatını kaybetti. Gazinoda eğlenen Ali İmren (27), hesabın yüksek geldiğini belirterek garsonlarla tartışmaya başladı. Dışarı çıkarılan İmren’i gazino müdürü Ahmet Karabulut (54) yatıştırmak istedi. Ancak tartışmanın büyümesi üzerine Karabulut’un silahından çıkan kurşunla İmren olay yerinde hayatını kaybetti. Karabulut, yakalanarak adliyeye sevk edildi.

edremit
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 15:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?