14
Haziran
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'te kaza: 2 ölü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde aşırı hız yapan araç kırmızı ışıkta duran 3 araca çarptıktan sonra savrularak, lambalarda karşıya geçen ve tatil için Manisa'dan gelen 15 yaşındaki bir lise öğrencisi genci ezdi. Kazada lise öğrencisi olay yerinde, ağır yaralan araç sürücüsü ise ambulansta hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Güre Beldesi Işıklar mevkiinde öğle saatlerinde meydana geldi. Çanakkale istikametinden gelerek aşırı hız yaptığı ve kırmızı ışıkta durmadığı ileri sürülen 34 ZG 4601 plakalı Ahmet H.H. idaresinde araç, önce kırmızı ışıkta duran 34 EZ 1040 plakalı ekmek aracına ardından ise 2 araca daha çarptıktan sonra karşıdan karşıya geçmekte olan 15 yaşındaki İbrahim Köseoğlu'nu ezdi. Daha sonra yaklaşık 500 metre sürüklenen araç güçlükle durabildi. Kazada 15 yaşındaki lise öğrencisi İbrahim Köseoğlu feci şekilde can verirken, araç sürücüsü Ahmet Hacı Haliloğlu başından aldığı darbe sonucu ağır yaralandı. Sürücü Ahmet H.H. kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir'e sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. 

Manisa'nın Kula ilçesinde tanınmış iş adamlarından İbrahim Köseoğlu'nun, 4 çocuğundan biri olan ve Uşak Üsfade Koleji 2. sınıf öğrencisi oğlu, İbrahim Köseoğlu'nun Güre'ye ailesi ile birlikte tatil için geldiği, o sırada anne ve babasıyla markete gittiği öğrenildi. Gencin ölümü ilçede büyük üzüntü ile karşılanırken anne ve babası olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2007 Pazar 18:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esin esin oğlu IP: 88.244.15.xxx Tarih : 27.09.2008 16:51:31

artık şu yola bişiler yapılsın o yol o kadar can aldı ki, ilgililere sesleniyorum lütfen bi çaresine bakın ben kendim bile o yoldan karşıdan karşıya geçmekten korkuyorum. daha kaç kişnin ölmesi lazım