22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'te Murat Boz rüzgarı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Murat Boz, hayranlarını coşturdu.

Palmera Beach Club'te bine yakın kişiyi görünce moral bulan Murat Boz, katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede Hande Yener, Demet Akalın ve Kenan Doğulu'nun şarkıları ile geceye renk katan ünlü sanatçı, "Körfeze ilk kez geliyorum. Zeytin ağaçları ile süslenen bölgeniz bir harika. En kısa zamanda tatil için tekrar gelmek istiyorum. Zeytin ve zeytin yağı ise sağlık dostu. Sevgili dostum İsmail Özkan'la güzel organizasyonlara imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorgunluğunu Akçay Ömür Otel'de atan Boz'un, yanındaki kız arkadaşının kim olduğu merak konusu oldu. Gecede ünlü oryantal Tanyeli'nin kız kardeşi Semiramis dans etti. Ünlü magazinci İdil Çeliker'in kızı Melisa'nın da eğlenenler arasında olması dikkati çekti. Murat Boz ile çok iyi arkadaş olan organizatör sanatçı İsmail Özkan, Körfez'e starları getirmeye devam edeceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2007 Perşembe 18:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail aklan IP: 85.102.235.xxx Tarih : 27.08.2007 23:15:55
alına bakarsanız benim diyecagim şeyler biraz basit ama herkesi ilgilendiren şeyler şu konserler yerine bence daha hayırlı şeyler yapısa diye düşünmüyor degilim ama bu konuyuda düşünmede de edemiyorum yani iyiyiz diyorlar düzeldik diyorlar ama herkes eglenmeden de yapabilir ama ya o eglencenin içinde olmayanlar kısacası o paralra bence bazı ailelerin mutfak araç ve gereçleri için harcansa daha iyi olur sadece bu kadar NOT:hakenler için ama ... kolay gelsinnnn:))))