22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit'te şampiyonluk gecesi

Fenerbahçe’nin 16. kez şampiyon olması nedeniyle, Balıkesir Edremit Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesinde büyük coşku yaşanırken, Fenerbahçeli taraftarların sevincini Adalet ve Kalkınma Partililer (AKP) de katılarak paylaştı.

Galatasaray’ın 100. yılında 16. kez şampiyon olma gurunu yaşayan Fenerbahçeliler’in sevinç kutlamaları devam ediyor. Adramis Termal Otel’de düzenlenen şampiyonluk gecesinde Edremitli taraftarlar şampiyonluğu şenlik havasında kutladı. Geceye, AKP Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, FB’li eski milli basketbolcu Halil Dağlı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı.

Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenilen Bozbey, taraftarları kutlayarak, "Şampiyon olmalarından dolayı Fenerbahçe’yi kutluyorum. Fenerbahçe bu sene şampiyon olduğu gibi her sene şampiyon olacak. Şans onlardan yana. Fenerbahçe’den Şampiyonlar Ligi’nde de başarı bekliyoruz" dedi.

Edremit Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemil Korkmaz, takıma her zaman destek vereceklerini belirterek, geceye gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Edremit Fenerbahçeliler Derneğin’in yeni yönetiminin tanıtıldığı gecede ayrıca dernek kurucuları Dr. Hikmet Tortum, Ali Bozoğlu ve Saffet Terzi’ye plaket verildi. Cemil Korkmaz’ın başkanlığını yaptığı Derneğin yeni yönetim kurulu Ramazan Tuncer, Yılmaz Tezcan, Zeki Özkal, Levent Varol, Onur Süer, Deniz Eker’den oluşuyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 13:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?