25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Emniyetten anlamlı yardım

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN İLKÖĞRETİM OKULUNA ANLAMLI YARDIM

Balıkesir’in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçenin en köklü ilköğretim okulları arasındaki Gazi İlköğretim Okulu’na merkezi sistemli sıvı sabun düzeneği hediye etti. Okul idaresi ve öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

İlçenin, tarihi geçmişi en köklü olan ilköğretim okulları arasındaki Gazi İlköğretim Okulu’na, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın girişimleri sayesinde hediye edilen merkezi sistemli sıvı sabun düzeneği, okulda sevinç kaynağı oldu. Domuz Gribi virüsü tehdidiyle karşı karşıya bulunulan şu günlerde, ülke genelindeki tüm eğitim kurumlarında temizlik ve hijyene üst düzeyde özen gösterilirken, Gazi İlköğretim Okulu’nun tuvaletlerinde bulunan sıvı el sabunu kutuları sıkıntı yaşatmaya başlamıştı.

Sıkıntıyı çözebilmek için araştırmalara başlayan okul müdiresi Nazan Özateş, örneğini gördüğü merkezi sistemli sıvı el sabunu düzeneğini okuluna kurmak istediğini, fakat okulun bütçesinin yetersiz olduğunu görünce çaresiz kalıklarını ifade etti. Okulun sıkıntısını öğrenin İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kısıtlı bütçesine rağmen, öğrencilere şu günlerde temizlik konusunda çok büyük destek verilmesi gerektiğini düşünerek yardımcı oldu. Müdür Sağdıç, yaptığı girişimler neticesinde, okulun tuvaletlerinde bulunan lavabolara, merkezi sistemli sıvı el sabunu düzeneği kurdurttu.

2’li eğitim veren, 8 derslikli ve 370 öğrencisi bulunan okuldaki bu yeni hizmet, öğrencilere büyük sevinç yaşattı. Daha önce kullanılan küçük sıvı el sabunlukları ile sabun sarfiyatının fazla olduğunu kaydeden okul müdiresi Nazan Özateş, “Daha önceden kullanılan küçük kutulu sıvı el sabunluklarında sabun israfı yaşanıyor, sabunluklar kısa sürede tahrip olup kullanılmaz hale geliyordu. Bu yeni sistemi kurmak, israfı önlediği gibi, kullanım kolaylığı da sağlıyor. İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Yavuz Sağdıç ve tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz bu sistemi kullanmaktan çok memnunlar” dedi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN İLKÖĞRETİM OKULUNA ANLAMLI YARDIM
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN İLKÖĞRETİM OKULUNA ANLAMLI YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 16:24:00
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 18:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?