23
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

En temiz okula mavi flama

Edremit'te, belediye tarafından düzenlenen "En Temiz Okul, Bizim Okul" kampanyasında birinci olan Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu’na, en temiz okul olduğunu sembolize edilen mavi flama düzenlenen törenle göndere çekildi.

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, daha temiz bir Edremit için çalıştıklarını belirterek "En Temiz Mahalle", "En Temiz Sokak" ve şimdi de "En Temiz Okul, Bizim Okul" kampanyaları düzenlediklerini söyledi. Çevre temizliğine vatandaşlarımızın gereken hassasiyeti göstermeleri için bu kampanyalarla dikkat çektiklerini belirten Başkan Bozbey, bu kampanyalarla daha temiz ilçeye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Bozbey, çevre ve temizlik konusunda aynı hassasiyetin devamını isteyerek Okul Müdürü Ümit Ünsal’a bilgisayar, En Temiz Okul Belgesi ile 1 yıl boyunca asılı kalacak olan üzerinde, "İlçemizin en Temiz İlköğretim Okulu" yazılı flama hediye etti.

1 yıl boyunca okulda asılı kalacak olan flama, Edremit Kaymakamı Ekrem Büyükata, Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan’ın katıldığı törenle göndere çekildi. Tören nedeniyle okul öğrencileri katılanlara bir folklor gösterisi de yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 15:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?