19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Engelliler yeni yılı kutladı

ENGELLİLER YENİ YILI KUTLADI

Balıkesir’in Edremit Körfezi’ndeki faaliyetleriyle dikkat çeken Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Edremit Körfez Şubesi, Edremit Körfezi Bedensel Engelliler Derneği’nde yılbaşı partisi düzenledi.

GÜMÇED yöneticilerinin ve üyelerinin de katıldığı “2010’a Merhaba” partisi, Edremit Körfezi Bedensel Engelliler Derneği ve Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çok amaçlı sınıfında gerçekleştirildi. GÜMÇED’in neşeli orkestrası eşliğinde çalınan müzikler ile engelli öğrenciler, gönüllerince eğlenerek yeni yılı kutladı.

Sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler sayesinde engelli öğrencilerin eğitim düzeylerinin arttığına dikkat çeken Edremit Körfezi Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Emine Çakır, “Fırsat buldukça imkanlar dahilinde engelli öğrencilerimizi eğlendirmeye çalışıyoruz. Bu yılki yeni yıl eğlencemizin organizasyonunu ve masraflarını GÜMÇED şubesi üstlendi. Tüm GÜMÇED yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Derneğimizin ve rehabilitasyon merkezimizin çalışmaları 2010 yılında da hız kesmeden devam edecektir. Herkesin yeni yılı kutlu olsun” diye konuştu.

Birbirlerini dansa davet eden ve saatlerce canlı müzik eşliğinde oyunlar oynayan engelli öğrencilere velileri, dernek yöneticileri ve eğitimciler eşlik etti. Engelli öğrenci velileri ise, çocuklarına yakın ilgi gösteren herkese minnettar olduklarını söyledi.

ENGELLİLER YENİ YILI KUTLADI
ENGELLİLER YENİ YILI KUTLADI
ENGELLİLER YENİ YILI KUTLADI
ENGELLİLER YENİ YILI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 10:57:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 13:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?