22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

ESİAD'dan Bozbey'e ziyaret

Balıkesir'in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Sanayici İşadamları Derneği (ESİAD) üyeleri, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i makamında ziyaret etti. 

İlçede 2 ay önce kurulan ESİAD'ın yönetimi, Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i makamında ziyaret ederek, yapılacak yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulundu. ESİAD Başkanı Osman Demir, Başkan Yardımcısı Ersan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, 3 - 4 Kasım tarihleri arası İzmir Fuar alanında Ege ve Batı Akdeniz Sanayici İş Adamları Dernekleri Federasyonu (ESİDEF) tarafından düzenlenecek olan "İş Geliştirme Platformu"na başkan Bozbey'i de davet ederek, Edremit'e yapılacak büyük yatırımlar hakkında bilgi edineceklerini belirtti. ESİAD Başkanı Osman Özdemir hedeflerinin büyük yatırımlar olduğunu belirterek, "Edremit'e çok büyük yatırımların yapılması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. İlçemizin adını tüm dünyaya duyuracağımız gibi, yapılacak olan yatırımlarla Edremit'teki iş potansiyelini arttıracağız" şeklinde konuştu. 

İşadamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey ise, "İlçemiz gün geçtikçe büyüyen ve kabuğuna sığamayan bir yer haline gelmekte. Her geçen gün artan nüfus ve göç olayları ile Edremit'te iş imkanları kısıtlı kalmakta. Yaptığımız girişimlerle Edremit'imizin geleceğini garanti altına almak için gece gündüz demeksizin çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizlerle bu imkan daha da güçlenecek ve Edremit'imiz layık olduğu yerlere yükselecektir. Yeni kurulan derneğin Edremit'imize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 11:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?