22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Evi yanan ailelere yardım...

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde geçtiğimiz hafta Gazi İlyas Mahallesi'nde meydana gelen yangında mağdur olan ailelere Edremit Kaymakamlığı'ndan 5'er bin YTL yardım geldi. 

Gazi İlyas Mahallesi Muhtarı Hatice Güneri, kaymakamlık aracılığıyla mağdur ailelere 5'er bin YTL'lik maddi yardım yapıldığını söyleyerek, "11 Ocak Perşembe günü mahallemiz Eski Debboyu Caddesi 1. Sokak geçidindeki 14 numaralı Salih Aç ve Yusuf Tümen'e ait evde elektrik kontağından yangın çıktı. Mağdur olan ailelere Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Fonu aracılığıyla iki aileye toplam 5 bin YTL'lik yardım yapıldı" dedi. 

Muhtar Hatice Güneri, yangınzedelere kaymakamlığın yanı sıra mahalle içi ve mahalle dışından da vatandaşlar tarafından yiyecek ve giyecek yardımı yapıldığını kaydetti. Ayrıca Edremit Askeri Hastanesi personelinin kendi aralarında topladığı yaklaşık 650 YTL miktarındaki parayı yangında mağdur olan ailelere verdiği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 11:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa sarı IP: 85.105.219.xxx Tarih : 19.01.2009 23:56:51

ama mustafa sarıya neden yardım edilmiyor madem böle bir yardım fonu var neden yardım edilmiyor acaba haksızlık olmuyormu aynı neenden dolayı yanan evi şim d dışarda kış gününde kaldı kim bunun sorumlusu hani devlet anlayışı lütfen yardım ediin haksızlık olmasın !!!!!!!