16
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

Evlilik rekortmeni 24. eşini arıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 23 kez evlenerek rekor kıran ve magazin programlarına konuk olan 67 yaşındaki Mahmut Kaya, son evlendiği eşinden de boşandı.

"Artık yoruldum" diyen Kaya, " Aslen Uşak Eşme ilçesindenim. 27 senedir Edremit'te oturuyorum. Esnaflıkla uğraştım. 23 evlilik yaptım. En son evliliğimde 4 aylık beraberliğim oldu. 18-19 yaşında bayanlarla evlilik yaptım. Bir tane evliliğim benden 6 yaş büyük. Diğerleri ise hep kendimin yarı yaşımda. Son evlendiğim kişi 42 yaşında idi. En uzun evliliğim ise 17. eşimle 13 sene sürdü. 13 sene sonra 3 çocuğumuz vardı. Ayrılmak zorunda kaldık ve ayrıldık Bundan sonra çok seçici olacağım. Artık ömrünün kalan kısmını geçireceğim hanımı bulmak istiyorum. Evliliklerden bıktım. Ancak yalnız da yaşanmıyor. Şu an 641 kişiyle görüşüyorum. Hanımlardan 160 tane kadarı ile görüştüm. Gelenlerle tek tek görüşmek çok zaman alıyor. Bundan sonra 2'li ya da 4'lü olarak görüşüyorum. İçlerinden bir an önce en uygun olanı seçip evlenmek için ideal kadını arıyorum. Şu an için işyerimi kapattım. Çok yorgum kaldım. Arkadaşımın balık çiftliğinde onun hesap işlerine bakıyorum. Dinleniyorum. Bir yandan iyi bir eş arıyorum. Pikniğe gelip gedenlerle haşır neşir oluyorum. Kazdağların da çok güzel vaktim geçiyor.Tabiatla içice. Hele hele su sesi ile güzel bir hayat yaşıyorum. Çok mutluyum. Kafamı dinliyorum. Bu dinçlikle evliliğe hazırlık yapıyorum. Seda Sayan çıktığım programların içerisinde programcı olarak çok harbi bir bayan ve sözüne sadık. Mert bir bayan olduğu için bana çok yardımcı oldu. Seda Sayan'ı da nikah şahidim yapmayı düşünüyorum. Son programında 22,5 buçuk evlilik yaptım deyince çok şaşırdı. Ben de 1 aylık evliliği buçuk sayıyorum deyince güldü. İnşaallah bir daha karşılaşırım." dedi.

Tek sıkıntısının kendisini görmeye gelenlerin aynı anda gelmesi olduğunu belirten Kaya, "6 çocuk, 6 torun sahibiyim. Evleneceğim bayanda öyle fazla bir özellik aramıyorum. Öncelikle dürüst ve namuslu olmasını istiyorum. Sevgiler bir anlıktır, gelip geçer ama saygı olmadığında sevgi de olmaz. Bu bakımdan eşine saygılı davranan, sadık bir bayan arıyorum. Güzellik son sıraya kalan bir şey, fakat eli ayağı düzgün olsun, temiz olsun yeter. Saygısı olmayan bir evliliğin yürümediğini anlamış bulunuyorum" diye konuştu.

Görüştüğü insan çok olduğu için telefona kontör yetiştiremediğini söyleyen Kaya, "Cep telefonu satışı yaptığım işyerimi bu yüzden kapatmak zorunda kaldım. Günde bin 500 kontör yetmiyor" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 14:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?