25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Faciaya kıl payı

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜLER

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Freni tutmayan otobüsteki yaklaşık 45 taraftar, sürücünün kabiliyeti ile kurtuldu.

2. Amatör Küme Körfez Grubu’nda oynayan Karaağaçspor ile deplasmanda karşılaşan Edremit Yeni Esnafspor Futbol Takımı’nın oyuncu ve taraftarları, dün akşam saat 17.20 civarında Edremit girişindeki Soğuk Tulumba mevkiinde facianın eşiğinden döndü. Karşılaşmayı 2 – 0 kazanarak galibiyet sevinciyle şarkılar söyleyerek ilçelerine dönen sporcu ve taraftarlar, otobüsün freni tutmadığını öğrenince büyük korku yaşadı.

Belediyeye ait 10 KF 385 plakalı otobüsün sürücüsü Y.C., frenin tutmadığını anlayınca, otobüsün daha da hızlanmaması için direksiyonu sola kırdı ve önce yol kenarında park halinde duran 10 LA 721 özel otomobile çarptı. Otobüs, daha sonra seyir halindeki 10 H 2984 plakalı otomobile çarparak durabildi. Otobüsün durmasıyla birlikte yaklaşık 45 yolcu rahat bir nefes alırken, otobüsün altında kalan 10 H 2984 plakalı özel otomobil sürücüsünün hafif şekilde yaralanarak kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Otobüste bulunan taraftar ve oyuncular, otobüs şoförü Y.C.’nin tecrübesi sayesinde hayatta kaldıklarını söyleyerek, “Verilmiş sadakalarımız varmış. Böylesine büyük bir kazayı yara bile almadan atlattık” dediler. Kazanın meydana geldiği yoldaki trafik akışında kısa süreli aksamalar yaşanırken, hasarlı araçların kaldırılmasıyla birlikte trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜLER
FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 11:52:00
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 19:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?