22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Fatih Erbakan, Edremit'te halka hitap etti

Milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kahvehanede halka hitap etti.

Zeytinli'deki Çınarlı Kahve'de konuşan Fatih Erbakan, Türkiye ve dünyada yaşanan sıkıntıların tek kaynağının Siyonizm belası olduğunu belirterek, "Bunlar Müslüman ve Hıristiyanları kendilerine köle yapmak istiyorlar. Bunların amacı büyük İsrail'i kurup, Türkiye başta olmak üzere çevredeki bütün Müslüman ülkeleri kontrol altına aldıktan sonra, büyük İsrail'in güvenliğini sağlayıp, Mescid-i Aksa'yı yıkarak yerine Süleyman mabedi inşa edecekler. Kralları gelerek, tüm dünyaya hakim olacaklarına inanıyorlar. Beş bin 700 senedir buna inanıp çalıştıkları için çok büyük güce sahipler" dedi.

Erbakan, "Bunlara, sizin ortak olduğunuz günahlara bizler ortak olmayacağız diyerek bir kez daha oyumuzla destek vermeyeceğiz. Saadet Partisi'nin baraj problemi yok. Kendi anketlerinde Saadet Partisi yüzde 13.5 gözüküyor. Ki bu anket 2 hafta önce yapıldı. Şimdi Saadet Partisi Allah'ın izniyle daha fazla bir oy alacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 16:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?