22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Gençlik Konseri

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Kadıköy Belde Belediyesi tarafından "Gençlik Konseri" düzenlendi. Konserde sahne alan Ahmet Şafak, binlerce Edremitliyi coşturdu. 

Kadıköy Belediyesi tarafından Edremit Ülkü Ocakları'nın katkılarıyla Şehit Hamdibey Meydanı'nda "Gençlik Konseri" düzenlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, Edremit eski Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, MHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, MHP Edremit, Kadıköy ve diğer ilçe ve belde yönetimleri, ülkücü gençler ile yaklaşık 4 bin vatandaşın katıldığı konserde sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. Şafak, hayranlarının hep bir ağızdan söyledikleri "Tekbir" eşliğinde ilk şarkısını söyledi. İstek üzerine Edremit için yazdığı şarkıyı da seslendiren Ahmet Şafak, ilçede bir şeylerin değiştiğini söylerken, bir izleyicinin, "Başkanımız nerede?" sorusuna, "Başkanımız aramızda, Tuncay Kılıç başkanımız burada" diye cevap verdi. 

Yaklaşık 3 saat süren konserde bayanların ellerinde Türk bayrakları ve Ülkü Ocakları bayrakları sallayarak ön saflarda olması dikkat çekti.
iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 11:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut pulat IP: 81.215.227.xxx Tarih : 27.11.2008 21:20:12

mustafa yıldızdogan ahet safak ve safai gibi ülkücülügü sarkılarıyla gencelere asılayan ve costuran rei slerimize slm ama benim bi istegim ver kendilerinden edremitte sık konser vermeleri tabi bunun bi bedeli var ve biz bunu biliyotuz ama bu bedelin biraz daha cüzü miktarlara indirilmesini rica ediyoruz edremit ülkü ocakları