16
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

Halk oyunlarında Edremit'e 3'lük

Balıkesir'de düzenlenen Halk Oyunları İl Kupası müsabakalarında 3. seçilen Edremit İlçesi'ndeki M. Akif Ersoy İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi'ne, okul idaresi ödül ve armağanlar verdi. 

Geçtiğimiz hafta Balıkesir'de düzenlenen Halk Oyunları İl Kupası müsabakalarında derece alarak il 3'sü seçilen ve Vali Selahattin Hatipoğlu'dan söz alan Edremit Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun Halk Oyunları Ekibi, okul idaresi tarafından onur belgesi ve çeşitli hediyeler verilerek ödüllendirildi. Okul Müdüresi Nihal Nizamoğlu önderliğinde okul idarecileri, öğrenci velileri ve tüm öğrencilerin huzurunda onur belgelerini alan ekibin çalıştırıcı öğretmeni Seviye Demir, duygulu anlar yaşadı. 

Yaklaşık bir yıldır çalıştırdığı ekibin başarıya ulaşmasına çok sevindiğini ve 1 Nisan'da yapılacak olan federasyon müsabakalarına da katılacaklarını söyleyen Demir, "Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta okul idaremiz olmak üzere Okul Aile Birliği'ne, okul öğretmenlerimize, öğrenci velilerimize ve çalışkan öğrencilerimize teşekkür ederim. Bu başarıyı okulumuza getiren ekip elemanlarımız ile daha büyük başarılara imza atacağımızdan eminim" dedi. 

13 öğrencilik gurubun okul idaresi ve öğrenci arkadaşlarına, okul bahçesinde teşekkür için sergiledikleri halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Okul idarecileri ve halk oyunları gurubu program sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.
İha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 15:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?