25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Halkımız kendi kaderini çizecek!

MİLLETVEKİLİ AYDOĞAN ‘HAYIR’ İÇİN GÜRLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, CHP Edremit İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında partinin genel görüşü olan ‘Hayır’ın açılımını yaptı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Edremit ziyareti sırasında, CHP İlçe Teşkilatı’nda yaptığı basın toplantısında yapılacak olan ‘Referandum’da ‘Hayır’ oylarının çoğunlukta olacağına inandığını söyledi. CHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Mahmut Ceylan ve partililerin de katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Aydoğan, “12 Eylül’e çok kısa bir süre kaldı. Bu süre içerisinde daha çok çalışıp, halkımızı bilgilendiriyoruz. Tüm milletvekillerimiz yurdumuzun dört bir yanında çalışarak AKP saltanatına son verdirmek için mücadele ediyorlar. Halkımızın işsizlik ve problemlerini ortadan kaldırmak için Hayır demeleri gerektiğini anlatıyoruz. Oylanacak olan Anayasa’nın tümü değil, sadece 3 maddesidir. Buna rağmen AKP Anayasa’nın kökten oylanacağı imajı vererek halkımızı yanlış yönlendiriyor. Bu konuyu il genelindeki tüm ilçe ve beldelerde yaptığımız ziyaretlerde dile getirmekteyiz. Köylere de fırsat buldukça ulaşıyoruz ve eminiz ki, Referandumdan Hayır çıkacak ve halkımız kendi kaderini kendisi çizecektir” dedi.

Basın toplantısının ardından parti binası önünde partili yetkililerle basın mensuplarına poz veren Milletvekili Ergün Aydoğan, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu ve akşamki Akçay Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

MİLLETVEKİLİ AYDOĞAN ‘HAYIR’ İÇİN GÜRLEDİ
MİLLETVEKİLİ AYDOĞAN ‘HAYIR’ İÇİN GÜRLEDİ
MİLLETVEKİLİ AYDOĞAN ‘HAYIR’ İÇİN GÜRLEDİ
MİLLETVEKİLİ AYDOĞAN ‘HAYIR’ İÇİN GÜRLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 16:07:05
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 16:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?