28
Mayıs
2024
Salı
EDREMİT - BALIKESİR

İlçede esrar maddesi ele geçirildi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde polisin "dur" ihtarına uymayan 2 kişi kamyoneti bırakıp kaçarken, şahısların attıkları poşette 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.
 
Edinilen bilgiye göre, gece saat 00.15 sıralarında Çayiçi Caddesi'nde rutin kontrollerini yapan önleyici hizmet ekibi, şüphelendiği 10 KK plakalı kamyoneti takibe aldı. Aracın izlendiğini anlayan sürücü kaçmaya başladı. Bir süre aracı takip eden polis telsizle bütün ekipleri harekete geçirirken, şehir içinde kovalamaca yaşandı. Uzun süren kovalamaca sonunda yakalanacağını anlayan araç sürücü ile yanındaki bir kişi, Ülkü Tepe olarak bilinen bölgedeki zeytinliklerde aracı bırakarak kaçtı. Zeytinliklerin içinde 2 kişiyi aramaya başlayan polis, kaçan şahısların attığı öne sürülen bir poşet içerisinde 250 gram esrar maddesi buldu.
 
Kaçan şahısların M.A. ve M.D. olduğu belirlenirken, polis kimlikleri tespit edilen zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 15:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nehir erkencioğlu IP: 81.213.144.xxx Tarih : 20.10.2006 19:21:12
bu tarz denetimlerin sıklaştırılmasını öneriyorum..körfezimiz gerçekten çok güzel fakat bu tarz olaylar yüzünden kötüleniyor...ben bu durumdan çok büyük rahatsızlık duyuyorum.