18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Kaçak yapıya geçit yok

Edremit'e bağlı Zeytinli Belediyesi, beldede kaçak yapılaşmaya göz açtırmıyor.

Belediye Fen İşleri Birimi tarafından beldede kaçak inşaatın tespiti için yapılan denetimler sırasında, Altınkum Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Parkı yanında belediyeden ihaleyle aldığı büfeyi genişletmek isteyen Zekeriya İnsel’e engel olundu.

İnsel’in büfeyi genişletmek için başlattığı inşaat, belediyenin belirlediği ölçülere uymadığı gerekçesiyle durduruldu. Ayrıca İnsel’in izinsiz olarak genişlettiği büfenin temelinde kullandığı tuğlaların belediyeye ait başka bir yerden izinsiz alındığı tespit edildi.

Zeytinli Belediye Başkanı Şadan Aytaç, İmar Kanunu’na aykırı hiçbir yapılaşmaya izin vermediklerini ve vermeyeceklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 15:54:15
Güncelleme :2 Nisan 2005 Cumartesi 15:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nailkoese IP: 195.175.37.xxx Tarih : 22.03.2005 18:36:37
şadan bey bir tane garibanı yakalamış bununlada gurur duyuyordur herhalde şöyle bir akcayı gezsin bakalım ne kadar kacak yapı var anlasın acaba hiç denetim yapıyorlarmı millet istediği gibi yapıyor yapacağını o otursun koltuğunda rahattır heralde daha yolları bile yapmadı köstebek yuvasından berbat oldu her taraf hem ağır vasıta aracların ne işi var şehrin icinde anlamıyorum arabalar gecerken evler sallanıyor zaten altımız olduğu gibi su zaten yazda geliyo artık uykuda yok diskoların sesinden sabah 04.00 e kadar bangır bangır bağırıyorlar ondan sonrada turist gelmiyor gelmez tabi her taraf ev bakalım nereye kadar gidecek şadan bey herkeze saygılar