16
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

Kapkaççıyı vatandaşlar yakaladı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kapkaççı, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

 
Olay, PTT civarında meydana geldi. Edremit Vergi Dairesi elemanlarından A.E. isimli şahsın elindeki cüzdanı bir anda kapan hırsız, Edremit Parkı yönüne kaçmaya başladı. İçerisinde 500 YTL olduğu söylenen cüzdanı çalan kapkaççının peşinden koşan A.E. çevresinden yardım istedi. Kapkaççı gencin peşine yaklaşık 10 kişi düştü. Zanlı, park girişinde durumu fark eden biri tarafından önü kesilerek yakalandı. Bir anda biriken öfkeli vatandaşlar, hırsızlık zanlısını tartaklamak istedi. Bir genç ise, zanlıyı öfkeli kalabalığa teslim etmedi.

 
Bu arada çaldırdığı cüzdanın zanlının üzerinde olmadığını fark eden mağdur A.E. ise üzüntüye boğuldu.


Vatandaşların polisi aramasının ardından olay yerine gelen ekipler, mağdur vatandaş ile isminin M.E. olduğu söylenen 19 yaşındaki zanlıyı Körfez Polis Merkezi'ne götürdü. Polis, gencin çaldığı cüzdanı, ortak olarak çalıştıkları iki bayandan birine atarak kaçtığını tespit etti. İzmir'den kapkaç ve hırsızlık için geldikleri öğrenilen 3 kişilik grubun diğer üyelerinin yakalanmasına çalışılıyor.
Bu arada üzerinden kimlik çıkmayan ve polise ifade vermekten kaçınan M.E. gözetim altında tutuluyor.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 02:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat çakır IP: 88.246.114.xxx Tarih : 1.09.2007 01:57:34
yahu bizim edremitin nedir bu hırsızlardan çektiği.bi türlü düşmediler güzelim memleketimin yakasından.yazıktır ya.bir sürü hırsız var edremitte.sokakta yürümeye korkar insan.ah be biri denk gelsede sokağın ortasında aleme ibret olsun diye bir güzel benzetsem.nerde bize yaklaşamıyolar işte :)