16
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

Karadenizliler bir araya geldi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yaşayan Karadenizliler, düzenlenen gecede bir araya geldi. 

Körfez Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen bu yıl üçüncüsü düzenlenen gece Sevgi Köyü'nde yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Dr. Hasan Cevahir yaptı. Cevahir amaçlarının körfez bölgesinde bulunan Karadenizlileri bir araya getirmek olduğunu bildirdi. 

Edremit Kaymakamı Ekrem Büyükata, Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar, Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Edip Özkoç, gazeteciler, müteahit Mehmet Şen, Şenol Demir, Gönen, Ayvalık, Burhaniye, Altınoluk ve Kadıköy Karadenizliler Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bine yakın Karadenizli'nin katıldığı gecenin sunuculuğunu ise Mehmet Bacaksız ve Alev Tekkeoğlu yaptı. 

Gecede çikolata satılarak sürpriz hediye çekilişi yapılırken, 'Trabzon Kolbastisi' oyunu büyük ilgi topladı. Derneğe destek olan kişilere ise plaket verildi. 

Karadeniz'in tanıtımının da yapıldığı gecede Karadenizli sanatçı Atalay ile Alev Tekkeoğlu sahne aldı. Karadenizliler, memleket havalarıyla gece boyu horon tepti.
iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 17:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa yıldız IP: 88.241.231.xxx Tarih : 12.06.2007 20:55:31
Harika bir gece oldu .Bütün karadenizlerle gurur duyuyorum .Bizim birlik ve beraberliğimiz ölene kadar devam edecek.Allah bu birliğimizi bozmasın.