18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Kızılkeçili'de belediye sevinci

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Kızılkeçili Köyü’nün artık belediye hizmetlerinden yararlanmaya başlaması köyde bayram sevinci yaşattı. Kızılkeçili Köyü Edremit Belediyesi’nin mücavir alanlarına dahil edilmişti.

Bu gelişmelerin ardından köye belediye hizmetleri gitmeye başladı. İlk etapta zabıta irtibat bürosu açılırken, köyde temizlik seferberliği başlatıldı.

Özellikle 53 Evler mevkii belediye ekipleri tarafından temizlenerek çöpler toplandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kepçe ve greyderlerle yolları düzeltip, gerekli bakımı yaptı. Belediye temizlik ekipleri bundan böyle düzenli olarak köyden çöpleri toplayacak. Köylüler, artık ilçe halkıyla aynı hizmeti alacak olmanın sevincini yaşıyor.

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Artık Kızılkeçili Köyü ile bir bütünüz. İlçe merkezindeki mahalleler ile Kızılkeçili’nin bir farkı kalmadı. Gece gündüz demeden hizmet götüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Buradaki vatandaşlarımız zabıtanın (384 81 82) numaralı telefonunu arayarak tüm istek ve şikayetlerini bildirebilirler" dedi. Kızılkeçili Muhtarı Osman Akçay, köy halkının Edremit Belediyesi’ne bağlanmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 16:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?