24
Mayıs
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Makamlar öğrencilere emanet

MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Balıkesir’in Edremit ilçesindeki öğrenciler bir günlüğüne ilçeyi yönettiler.

Karagözoğlu İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Osman Yangın; Kaymakam, Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Gülsüm Gündüz; Belediye Başkanı, 75. Yıl İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Nazlı Hazal Mecit ise; İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. İleride en büyük hayalinin yüksek rütbeli asker olmak olduğunu söyleyen ve bir günlüğüne Kaymakam olan Osman Yangın, “Belediyenin denetimleri sıklaştırmasını, Belde Belediye Başkanları ile toplantı yapıp körfez turizmine önem vermek, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün okulların giriş – çıkış saatlerinde güvenlik tedbirlerini arttırmasını ve okulumuzun bahçe düzenlemesinin yapılmasını istiyorum” dedi.

 

KÜÇÜK BAŞKAN İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİ

Bir süreliğine de olsa Edremit Belediye Başkanı olan Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu 3. Sınıf Öğrencisi Gülsüm Gündüz, “Belediyenin borçlarını pes etmeden çalışarak ödeyeceğiz. Mahallemize parklar, oyun bahçeleri, derelerin temizlenmesi, okul kapısında yağmurdan dolayı su birikintileri oluşuyor ve bu sorunun Fen İşleri Müdürlüğü tarafından giderilmesini istiyorum. İşsizlere iş imkanı sağlanmasını, fakir ve yoksul öğrencilere sahip çıkılması istiyorum. Temizlik işlerinde işten çıkartılan eniştesinin tekrar işe alınmasını ve Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’dan ise, kirlenen denizlerin temizlenmesini istiyorum” dedi.

 

KÜÇÜK MÜDÜRÜN İSTİKLERİ DİKKATE ALINACAK

Kısa süreliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü olan 75. Yıl İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Nazlı Hazal Mecit ise, okulun ana sınıfının okul bahçesine yapılmasını ve okullar arası bilgi yarışması düzenlenmesini istedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ise, Mecit’in taleplerini dikkate alacaklarını söyledi. Bir günlüğüne İlçeyi yöneten öğrencilere Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan çeşitli hediyeler vererek öğrencilerin bayramını kutladılar. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen kutlamaya Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Mecit ile Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş ta katıldı.

MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET
MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET
MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET
MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET
MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET
MAKAMLAR ÖĞRENCİLERE EMANET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 16:25:01
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 18:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?