26
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

MHP terörü lanetledi

MHP’DEN TERÖR TEPKİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, 7 Aralık 2009 günü Tokat’a şehit edilen 7 Mehmetçik’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerken, terörü bir kez daha lanetledi.

7 Aralık günü Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında yol devriyesi görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit olması olayı ile ilgili büyük bir acı ve nefret içinde olduklarını ifade eden MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Soylu, basın açıklaması yaptı. Parti binasında yapılan yazılı açıklamada terörü bir kez daha lanetleyen başkan Ahmet Soylu, “Türk Milleti’nin başı sağ olsun dedi.

Kanlı terör örgütü PKK’nın bir an önce yok edilmesi için, başka Mehmetçiklerin şehit edilmemesi için, vatan ve millet uğruna gerekirse gözlerini kırpmadan canlarını feda edebileceklerinin altını çizen MHP İlçe Başkanı Soylu, “Hainler, bir kez daha baş göstermiş ve 7 vatan evladımızı, canımızı, kanımızı aramızdan ayırmış ve şahadet mertebesine ulaştırmıştır. Terör, kanlı yüzünü gösterdikçe, bizler yerimizde duramıyoruz. Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Tüm şehit kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet, geride kalanlara da başsağlığı diliyoruz. Unutulmasın ki, Türk milleti hazırda bekliyor. Türk milleti her zaman tek yürek, tek bilek, tek kuvvettir. Bu böyle biline. Mevcut iktidarın terör örgütü karşısında izlediği politikaları anlatmamıza gerek yok. Her şey ortadadır. İstikrarlı kararlar alınarak artık terörün ülkemizde yok edilmesi birinci görev durumuna gelmiştir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 13:41:00
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:19:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?