26
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

MHP yeni yönetimini tanıttı

MHP KADIKÖY TEŞKİLATI BİRLİKTELİK İÇİN TOPLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy Belde Teşkilatı, birliktelik için toplanarak, yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Geçtiğimiz akşam beldede bir araya gelen MHP belde Teşkilatı mensupları, oluşturulan yeni yönetimi basına ve kamuoyuna tanıttı. MHP Kadıköy belde Başkanı Ahmet Kabaklı, günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaparak, birliktelim mesajları verdi.

Yenilenen belde teşkilatı ile, daha önce olduğu gibi bundan sonra da iyi şeyler yapacaklarını vurgulayan başkan Ahmet Kabaklı, “ben inanıyorum ki, Kadıköy’süz bir MHP, MHP’siz bir Kadıköy düşünülemez. Yeni ekibimiz ile çalışmalarımızı daha aktif bir biçimde sürdürme gayreti içinde olacağımızdan emin olabilirsiniz. Teşkilatımızın başkanlığını ben Ahmet Kabaklı, başkan yardımcılığını Hüseyin Işıktaş, teşkilat sekreterliğini Bayram Aydın, muhasipliğini Ali Çetin, Mehmet Önen, Sever yıldız, Mehmet Çakır, Orhan Murat, Engin Sarıoğlu, Ali Seniz, Turhan Toplucu ve Halil Kaya, meclis üyeleri Nevzat koruyan, hayati Uysal, Nedim Yılmaz yapıyor. Kadın Kolları Başkanımız Leyla Koyuncu, ikinci başkan Emel Kaşıkçı, Serpil çiftçi, Hatice Semil, Zülüf Semil, Sevgi Güner, Gülçin Toplu, Rukiye Kaya, Zümine Çetin, Neziyet Özcan’dan oluşuyor. Yeni yönetimimize de görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. MHP, tüm yurtta güçlü kadrolarıyla, hızlı yükselişini ve haklı mücadelesini sürdürmeye devam etmektedir” dedi.

MHP KADIKÖY TEŞKİLATI BİRLİKTELİK İÇİN TOPLANDI
MHP KADIKÖY TEŞKİLATI BİRLİKTELİK İÇİN TOPLANDI
MHP KADIKÖY TEŞKİLATI BİRLİKTELİK İÇİN TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 12:51:05
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 16:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?