18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Milletvekili Ali Aydınlıoğlu attığını vurdu

Hanlar Talim Alanı'nda belediye tarafından avcılar için tahsis edilen alanda, Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü'nün desteği ile gerçekleştirilen trap müsabakalarına, 5'i profesyonel 15'i amatör olmak üzere toplam 20 grupta 120'ye yakın sporcu katıldı. İlk kez eline tüfek aldığını belirten Aydınlıoğlu, 6 atıştan 4'ünde, hedefi vurmayı başardı. Yarışmalarda ise profesyonel dalda milli atıcı Ali Eytemiş 1., Asım Tanrıverdi 2., İmam Hüseyin Çanakkale 3. oldu.
Amatör dalda ise mücadele eden Gençer Demirer 1., Erdal Aydalga 2., Şener Argun ise 3. oldu. Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, bu trap alanının Hazineden Edremit Belediyesi'ne tahsisi için girişimlerinin sürdüğünü belirterek, bu yerin Edremit'e mutlaka kazandırılacağını söyledi. Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey ise sporcuya ve spora her dalda olduğu gibi destek olmaya devam edeceklerini bu alanın, tamamının belediye imkanları ile kazandırıldığını söyledi.
Edremit Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Metin Balyalı ise yetkililere avcılara olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Yarışma sonunda avcılar ise jest yaparak AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'na atış yaptığı tüfeği hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 01:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?