25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Nuri Aykon toprağa verildi

VAKİT GAZETESİ SAHİBİ NURİ AYKON, EDREMİT'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Dün sabah beyin kanaması sonucu vefat eden Vakit Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Aykon, Balıkesir’in Edremit ilçesinde toprağa verildi.

Körfez Hastanesi’nden alınan Aykon’un cenazesi, Akçay camisine getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ta katıldı. Cenaze törenine Nuri Aykon'un eşi Meryem Aykon, yurt dışında okuyan oğlu Ömer ve kızı İpek Aykon ile yakınları katıldı. Aykon, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Zeytinli belde kabristanında toprağa verildi.

Bilindiği üzere Nuri Aykon, Kadir Gecesi Akçay’da teravih namazını kıldıktan sonra cami çıkışında beyin kanaması geçirmişti. Edremit’te beyin cerrahı olmaması nedeniyle yaşanan sağlık rezaleti sonrası, Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nuri Aykon, burada yoğun bakım da bir süre tedavi gördü. Daha sonra Edremit Özel Körfez Hastanesi’ne nakledildi. Tedavisine burada devam edilen Nuri Aykon, dün sabaha karşı vefat etti. Nuri Aykon, 60 yaşında evli ve iki çocuk babasıydı.

VAKİT GAZETESİ SAHİBİ NURİ AYKON, EDREMİT'TE TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 17:35:05
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 20:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?