18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Okul inşaatı için yardım gecesi

OKUL İNŞAATI İÇİN YARDIM GECESİ

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde yapımına başlanan Turizm ve Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi inşaatına destek için Gür-Çağ Vakfı tarafından yardım gecesi düzenlendi.

Geçtiğimiz aylarda, Güre Belediyesi’nin destekleriyle Gür-Çağ Vakfı tarafından Güre’de temeli atılarak yapımına başlanan Turizm ve Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi’nin inşaatı için bölgedeki iş adamları ve hayırseverler bir araya geldi. İnşaatı devam ettiren Gür-Çağ Vakfı’na maddi destek sağlanması amaçlanan yemekli yardım gecesi, Güre Belediyesi’ne ait Afrodit Termal Otel ve Termal Tesisleri’nin bahçesinde gerçekleştirildi.

Geceye Kaymakam Şefik Aydın, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, bölgede yatırım yapan iş adamları, esnaflar ve çok sayıda hayırsever aileleriyle birlikte katıldı. Vakıf üyeleri ve belde sakini ev hanımlarının gün boyunca evlerinde hazırladıkları sarma ve dolmalar davetlilere ikram edildi.

 

DEVLET DESTEĞİ ALMADAN PROJELER HAYAT BULUYOR

Yaklaşık 400 bin TL bütçe ayrılarak yapımına başlanan lise inşaatının 29 Ocak 2010 günü başladığını söyleyen Gür-Çağ Vakfı Başkanı Ahmet Çetin, “Vakfımızın en büyük hedefi olan okul projemizi sizlerin destekleriyle tamamlayacağız. Böylesine güzel bir gecede hepinizi bir arada görmekten mutluluk duyduk. Okulumuz tamamlanıp hizmete açıldığında Güre beldesinin eğitim kalitesini artırmış, gelecek nesillerin daha aydınlık bir eğitim ortamında yetişmelerine ışık tutmuş olacağız” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Kamil Saka ise, okul inşaatının bir an evvel bitirilmesini yürekten istediğini ifade ederek, “Okul inşaatımıza katkı sağlayabilmek amacıyla bu tür faaliyetlerin daha sık düzenlenmesi faydalı olmaktadır. Bu okulun yapımına katkı sağlamak isteyen her hayırsevere vakfımızın kapıları 24 saat açıktır. Bu okul hepimizin. Devlet desteği almadan bölgemizde daha bir çok projeye imza atmış bulunuyoruz. Bu örnek projelerimiz, bölgemize çok şey kazandırmaktadır. Bu davete katılan tüm hayırseverlerimize, eş ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

OKUL İNŞAATI İÇİN YARDIM GECESİ
OKUL İNŞAATI İÇİN YARDIM GECESİ
OKUL İNŞAATI İÇİN YARDIM GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 11:30:01
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 00:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?