15
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Ölüm kavşağında kaza

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, E-87 karayolu üzerinde ölüm kavşağı diye adlandırılan Kadıköy kavşağında meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. 

Edinilen bilgiye göre, Edremit istikametinden gelip, Kadıköy yol kavşağından tekrar Edremit istikamete dönmek için yavaşlayan Mustafa Aydın idaresindeki 10 KN 632 plakalı özel otomobile, arkasından seyreden 35 AC 9771 plakalı özel bir minibüs çarptı. Minibüste yolcu olarak bulunan ve ismi alınamayan 50 yaşlarındaki bir bayan, kazanın etkisiyle kafasını ön cama çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı alarak Edremit Kazdağı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, olayı gören belde halkı ölüm kavşağının bir an evvel düzenlenmesini istedi. Vatandaşlar, "Bu kavşak onlarca canlar aldı, ve ocaklar söndürdü. Bir çok insan sakat kaldı. Burasının düzenlenmesi için eylemler yaptık, yolu trafiğe kapattık, imzalar topladık. Son olarak Karayolları ekipleri burada bir çalışma başlattı. Fakat buna rağmen kazalar yaşanıyor. İnşallah kısa zamanda tamamlanır ve başka canlar yanmaz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 17:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan ceylan IP: 88.243.16.xxx Tarih : 15.10.2007 16:42:22

ben bir kadıköylü olarak bu yolun hemen en çabuk bi şekilde düzeltilmesini ve daha çok kaza ve can kaybı olmamasını karayollarından rüca ediyorum.