22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Önce boşandığı eşini silahla yaraladı sonra intihar etti

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir sağlık teknisyeni, boşandığı eşini silahla yaraladıktan sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Devlet Hastanesi'nde laborant olarak çalışan Sinan Acar (36), dün alkol aldıktan sonra gece saat 21.00 sıralarında Camivasat Mahallesi Park Caddesi'ndeki Sefa Apartmanı'nda oturan ve 8 yıl evlilikten sonra 4 ay önce boşandığı eşi Fatma Çavdar'ın (36) evine geldi. Yaptığı hatalardan dolayı pişmanlık duyduğunu belirten Acar, eski eşine onu çok sevdiğini ve tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi.
Fatma Çavdar, eski eşinin talebini reddederse hem kendisini hem de onu öldüreceğini söylemesi üzerine yardım istemek amacıyla balkona çıkarak, "Yetişin, polise haber verin" diye bağırdı. Barışma teklifini kabul etmeyen eski eşiyle bir süre balkonda tartışan Acar, ruhsatsız silahı çekerek Çavdar'a 2 el ateş etti. Daha sonra içeri giren Acar, başına tek el ateş ederek hayatına son verdi. Yaralanan Fatma Çavdar, görev yaptığı Kazdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayaklarından vurulan röntgen teknisyeni Fatma Çavdar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Laborantın cesedi ise, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Severek evlenen çiftin bir kız çocukları olduğu ve son bir yıldır maddi sıkıntı sebebiyle şiddetli geçimsizlik yaşadıkları ileri sürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 16:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali coşkun IP: 88.239.41.xxx Tarih : 29.06.2007 01:01:43
NEDEN BE SİNAN NEDEN HAYAT BU KADAR UCUZMU MORUK HE UCUZMU