22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Orman İşletmesi'nde görev değişikliği

Edremit Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş'ın yerine, Balıkesir Merkez Orman İşletme Şefi Murat Karan tayin edildi. 

Edremit Orman İşletme Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak hizmet veren Mustafa Demirbaş, Orman Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla Denizli Çameli Orman İşletme Müdürlüğü'ne atandı. Boş kalan makamın yerine ise, Balıkesir Merkez Orman İşletme Şefi ve Orman Yüksek Mühendisi Murat Karan getirildi. Hafta sonu Edremit'e gelen ve hafta başında makamına yerleşerek görevine başlayan Karan, Edremit Körfezi'ndeki ormanların çok değerli olduğunu ve öncelikli görevlerinin onları korumak olduğunu vurguladı. Ayvalık'ta geçtiğimiz yıl çıkan büyük orman yangınında kül olan alanlara dikilen binlerce ağacın yükselmeye başlamasıyla sevinçli olduklarını kaydeden Karan, "Üstlendiğimiz görevin bilinciyle hareket eden biz orman çalışanlarının öncelikli görevi ormanlarımızı en iyi şekilde muhafaza edip gelişmesini sağlamaktır. Edremit Körfezi'nde tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte önemli işlere imza atacağımıza inancım tamdır" dedi. 

Denizli Çameli Orman İşletme Müdürlüğü'ne İşletme Müdürü olarak tayini çıkan Mustafa Demirbaş'ın da önümüzdeki günlerde bölgesine giderek göreve başlayacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 16:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?