15
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Oto fareleri polisten kaçamadı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir haftadır araçların lastiklerini kesen, çizen ve camlarını kırdıkları ileri sürülen 2 lise öğrencisi, son işlerinde polisten kaçamadı. 

Edinilen bilgiye göre, bu akşam saat 21.00 sıralarında Ülkü yolu üzerinde12 aracın lastiklerinin kesildiği ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti. Şahısların bisikletle kaçtıklarını tespit eden polis ekipleri, çevreyi sardı. Lise öğrencisi oldukları belirlenen H.C. (14) ile H.T.(14), polis tarafından kıskıvrak Çıkrıkçı köyü yolu üzerinde yakalandı. Körfez Polis Merkezi'ne getirilen çocukların tişörtleriyle yüzlerini sakladıkları görülürken, ifadeleri alınırken de ağladıkları öğrenildi. Çocukların özellikle iftar ve teravih namazı saatleri arasında ilçenin değişik yerlerinde araçların lastiklerini kestiği, bazılarını çizdikleri ve bazılarının da taşla camlarını kırıldıkları belirtildi. 

Bu arada yakalanan iki çocuğun, geçtiğimiz Cumartesi günüde Karagözoğlu İlköğretim Okulu'nun bahçesini savaş alanına çevirerek çeşmelerini, betondan yapılmış bazı bankları ve su borularını kıran kişiler olduğu da ileri sürüldü. Yakalanan kişiler ifadelerinin ardından yarın adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 11:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?