1
Haziran
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Otobüs durakları tahrip ediliyor

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki otobüs durakları şehir magandaları tarafından sürekli tahrip ediliyor. 

Özellikle E-87 Karayolu üzerinde bulunan halk otobüsleri ve dolmuş duraklarının camları sürekli şehir magandalarının saldırılarına uğruyor. Kırılan durak camlarını yeniledikten bir gün sonra yine kırıldığını belirtene görevliler, şehir magandalarının yakalanmasını isteyiyor. Görevliler, artık camları yenilemekten bıktıklarını söyledi. 

İlçedeki bir çok hizmetin şehir magandaları tarafından yağmalandığını belirten yetkililer, "Bu hizmetler halkın parasıyla yapılıyor. Kendi malına zarar veren insanlar kendini bilmez insanlardır. Akli dengeleri bozuk, sorunlu insanlardır. Her durağın başına bir nöbetçi dikilmesi mümkün değil. İnsanları biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 16:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrenuray IP: 88.246.156.xxx Tarih : 11.11.2007 09:47:36

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki otobüs durakları şehir magandaları tarafından sürekli tahrip ediliyor. Özellikle E-87 Karayolu üzerinde bulunan halk otobüsleri ve dolmuş duraklarının camları sürekli şehir magandalarının saldırılarına uğruyor. Kırılan durak camlarını yeniledikten bir gün sonra yine kırıldığını belirtene görevliler, şehir magandalarının yakalanmasını isteyiyor. Görevliler, artık camları yenilemekten bıktıklarını söyledi. İlçedeki bir çok hizmetin şehir magandaları tarafından yağmalandığını belirten yetkililer, "Bu hizmetler halkın parasıyla yapılıyor. Kendi malına zarar veren insanlar kendini bilmez insanlardır. Akli dengeleri bozuk, sorunlu insanlardır. Her durağın başına bir nöbetçi dikilmesi mümkün değil. İnsanları biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.