27
Mayıs
2024
Pazertesi
EDREMİT - BALIKESİR

Polisten afişli hırsızlık uyarısı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı turistik Akçay beldesinde sezon nedeniyle büyük hareketlilik yaşanırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü de, astığı afişlerle vatandaşları hırsızlığa karşı uyardı.

Akçay sahillerinin büyük ilgi gördüğünü belirten İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, plajlarda da 16 özel kıyafetli polisin gün boyu görev yaptığını söyledi.

Edremit’in turistik Akçay beldesi, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi haline gelirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü de sahillerdeki güvenlik önlemlerini artırdı. İlçede asayişin sağlanması için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten müdür Yavuz Sağdıç, motorize ve yaya ekiplerin gün boyu sahillerde görev yaptıklarını söyledi.

Akçay sahiline uyarıcı afişler astıklarını belirten müdür Sağdıç, “Özellikle Akçay sahilinde büyük yoğunluk var. Bu nedenle gün boyu dolan plajlarda hırsızlık olmaması için 16 özel kıyafetli polisler görev yapıyor. Bu arada 8 arkadaşımız da devriye görevi yapıyor. Akçay kordona astığımız afişlerle de vatandaşlarımızı uyarıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 18:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?