1
Haziran
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Savcılıkta nöbet değişimi

Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Cengiz Topel Çiftçioğlu, Denizli'ye tayininin çıkması üzerine basın toplantısı düzenleyerek veda etti.

Çiftçioğlu, tayinin kendi isteği doğrultusunda yapıldığını söyleyerek, "2 yıl 8 aylık görev sürem boyunca Edremit'te yargı hizmetinin eksiksiz yürütülmesi ve adaletin doğru tecelli etmesi için çalıştık. Kendi isteğimiz olmasına rağmen, buradan duygulu ayrılıyoruz. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza mükemmel adliye bırakıyoruz. İş yoğunluğundan başarıyla kalktık. Görev değişimi bir bayrak yarışıdır. Benim bıraktığım noktadan bayrağı alacak arkadaşımızın, bunu daha ileriye götüreceğine inanıyorum" dedi.

Görev süresi boyunca adliyenin fiziki yapısında yenilikler yaptığını ve personel eksikliğini giderdiğini kaydeden Çiftçioğlu, Edremit'te ağır ceza mahkemesi bulunmamasına rağmen adli vaka sayısının fazla olduğunu hatırlattı.
Cengiz Topel Çiftçioğlu'nun hakim olan eşi Günay Çiftçioğlu'nun da Denizli Adliyesi'ne, Cumhuriyet Savcısı Erhan Ünlü'nün ise Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı'na tayin edildiği öğrenildi.

Öte yandan, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı'na Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı Can Konutlar, Edremit Cumhuriyet Savcılığı'na Kadınhanı Cumhuriyet Savcılığı'ndan Bilal Yıldız ve Çamlıyayla Cumhuriyet Savcılığı'ndan Yaşar Boyraz getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2005 Salı 17:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?