26
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Senin yüzünden kız öldürüldü!

TUĞÇE'NİN ERKEK ARKADAŞINDAN İHA'YA ÖZEL AÇIKLAMA

Gaziantep'te annesi tarafından öldürülen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğçe Ulaşlı'nın erkek arkadaşı İHA'ya konuştu. Tuğçe ile evlenmek istediğini belirten Mehmet Fatih B., "Kızı zorla Gaziantep'e götürdüler. 'Gidersem beni öldürürler' diyordu. Sanki içine doğmuş" dedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mehmet Fatih B. (22), Tuğçe ile öldürülmeden kısa süre önce mesajlaştıklarını belirterek, "Tatil için birkaç gün önce ailesi zorla Gaziantep'e götürmüş. Tuğçe, 'Ben gidersem öldürürler' diyordu. Sanki içine doğmuş. Ben iş için şehir dışına gittim. İki saatliğine ondan ayrıldım. Babası gelip zorla götürmüş. Onu götürmeden önce babası telefonla aradı. Benim yanımda tehdit etti. Tuğçe, babası tarafından öldürülmekten korkuyordu" dedi.

Tuğçe'nin annesinin kendisini bildiğini, onunla bir problemleri olmadığını öne süren Mehmet Fatih B., "Annesi onu Altınoluk'a yollayacaktı. Düzenli de para yollayacaktı. Ben Tuğçe ile öldürülmeden önce sürekli mesajlaştım. Annesiyle dışarı çıktıklarını, eve geldiklerini, annesinin kendisine kötü davrandığını yazdı. Ben de mesaj yolladım. Mesaj ulaşmadı. 10 dakika sonra da amcasının çocukları beni arayıp, "Senin yüzünden kız öldürüldü" dedi. Bizim amacımız evlenmekti. Tuğçe'yi çok seviyordum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 16:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?