19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

SHP'nin Edremit Adayı Ayvalıklı'dan 'menopoz merkezi' sözü

 Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Sosyal Demokrat Halk Partisi'nden (SHP) belediye başkan adayı olan Ülkü Ayvalıklı, seçildiği takdirde menopoz merkezi kurarak kadınlara ücretsiz sağlık hizmeti vereceğini söyledi.
Ülkü Ayvalıklı'nın ilk meydan mitingine Kadın Adayları Eğitme ve Destekleme Derneği (KA-Der) üyeleri de katılarak destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde konuşan KA-Der Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Esin Bozoğlu çıkarak, Edremitli hanımlardan Ayvalıklı'ya sahip çıkmalarını istedi. Bozoğlu, kadın elinin değdiği her yerin yeşereceğini belirterek, "Belediyelerin başındaki kişiler, kenti bir ana sıcaklığı ile kucaklamalı, şefkat ve dikkatle yönetmelidir. Sevgi ve şefkatin neler yaptığını evlerinizde biliyorsunuz" dedi.
Daha sonra kürsüye gelen SHP adayı Ülkü Ayvalıklı da, kadın olmanın zor olduğunu, hemcinslerinin dertlerinden en iyi kendisinin anlayacağını belirterek, kadınlardan oy istedi. Eczacı olan Ayvalıklı, seçilmesi halinde belediye bünyesinde ücretsiz sağlık hizmetleri vereceğini, kadınlar için özel menopoz merkezleri kuracağını söyledi.
BALIKESİR - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2004 Perşembe 22:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?