18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Tansaş 2. mağazasını açtı

EDREMİT’TE BİR TANSAŞ DAHA AÇILDI

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Tansaş Mağazaları’na bir yenisi daha eklendi.

Türkiye perakende sektörünün başarılı kuruluşlarından Tansaş, Edremit’te 2’nci mağazasını açtı. Açılışa Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Tansaş İzmir Şube Müdürü Muzaffer Tuğsavul, Bölge Müdürü Ertaç Borucu, Mağaza Müdürleri Hakan Orhan, Özgür Çınar, Dilek Aşkın ve vatandaşlar katıldı. Camivasat Mahallesi, İnönü Caddesinde açılan Tansaş Mağazası Edremit halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Tansaş yetkililerinden mağaza hakkında bilgiler aldı. Terzioğlu İlçe’de çok sayıda Edremitli gence iş imkanı sağlayan mağazanın Edremit halkına hayırlı olmasını diledi.

Tansaş Şube Müdürü Muzaffer Tuğsavul “Ege, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu,Güney Doğu Anadolu ve Batı Karadeniz olmak üzere toplam 6 coğrafi bölgede 39 farklı ilde hizmet vermekte olan Tansaş bugün itibariyle yurt çapındaki toplam mağaza sayısını 309’a yükseltmiştir. 309. Tansaş mağazası olarak hizmet vermeye başlayan Edremit Çarşı Tansaş mağazası et, şarküteri, sebze, meyve, gıda ve gıda dışı reyonları ile sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiği kanıtlanmış ürün yelpazesi ve uygun Tansaş fiyatlarıyla müşterilerini buluşturmaktadır. Edremit Çarşı Tansaş Mağazası 472 metre kare satış alanında, 3 kasa ile haftanın 7 günü, 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir” dedi.

EDREMİT’TE BİR TANSAŞ DAHA AÇILDI
EDREMİT’TE BİR TANSAŞ DAHA AÇILDI
EDREMİT’TE BİR TANSAŞ DAHA AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 17:27:05
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 17:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?