18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Taşın altına elimizi koyacağız

EDREMİT KAYMAKAMI OSMAN TUNÇ, İLÇEDE İSTİHDAMIN ARTIRILMASI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Balıkesir’in Edremit ilçesine yeni atanan Kaymakam Osman Tunç, ilçede işsizliğin önüne geçilmesi için istihdamın arttırılması gerektiğini bildirdi.

Bu amaçla Kaymakam Osman Tunç, fırsat buldukça ilçede yüzün üzerinde işçi çalıştıran tesisleri ziyaret ederek, iş adamları ile görüş alışverişinde bulunmaya başladı.

Ziyaretinde yatırımcıya bu noktada her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Tunç, ”Devlet olarak yeni yatırım yapmak yada, işini daha da geliştirmek isteyen iş adamlarımıza her türlü konuda destek olacağız. Bürokratik işlemlerini kolaylaştıracağız. Taşın altına bizde elimizi koyacağız. Bu noktada bu tarz ziyaretlerle işverenin kamu kurum ve kuruşları ile ilgili olarak yaşadığı sıkıntılar yanında göremediğimiz eksikliklerimizi dinleme fırsatı buluyorum. Çünkü gelecekte nelerin olacağını önceden kestirmemizin giderek zorlaştığı, sürekli değişkenlik gösteren ekonomik yapı ve istihdam karışıklığının sürekli olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Çağımız teknoloji çağı, teknolojik gelişmeler sürekli rekabet koşullarını değişkin hale sokmaktadır. Değişimin zorunlu olduğu bu dönemde işveren kadar, bizlerde halka hizmet için, beklenti ve istekleri doğrultusunda kendimizi geliştirmeliyiz. Hizmeti kişinin ayağına götürmez, dinlemezsek, geri kalır, hantallaşır, hizmet üretemeyiz. Yatırımcıyı da kaçırırız. Bu nedenle bizlerde kendimizi yenilemeliyiz”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 16:58:00
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 18:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?