15
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

TOKİ kuraları 2 Haziran'da

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan toplu konutların sahipleri 2 Haziran Cumartesi günü kura ile belirlenecek. 

Edremit Belediyesi Şükrü Tunar Kültür Merkezi Konferans salonunda saat:10.00'da noter huzurunda kura ile yapılacak çekilişe, Toki ve belediye yetkilileri de katılacak. Balıkesir - Edremit İbrahimce Mahallesi 'Alt Gelir Grubu Konut Projesi' kapsamında başvuru duyurusu yayınlanan toplu konutlara 461 kişinin kayıt yaptırdığı öğrenildi. 461 kişinin içinde öncelik hakkı olan 4 gazinin kura çekmesiyle başlayacak çekiliş, 457 kişi içinden 248 kişi için yapılacak kura töreni ile devam edecek. 

Yapılan çekilişlerde ev sahibi olma hakkını kazanan aileler tüm evraklarını tamamladıktan sonra, 4 bin YTL peşinat ücretini Ziraat Bankası şubelerine yatırabilecek. Çekilişin kurallara uygun olarak ve noter huzurunda yapılacağını belirten Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Önümüzde ki yıllarda toplu konutların yapıldığı alan ve 75. Yıl Okulu çevresi Edremit'in cazibe merkezi olacak. Kimin aklına gelirdi ki, bu köhne yerlerin bir cazibe merkezi olacağı. Bizler bazılarının hayal bile edemediği yatırımlarla, Edremit'in çehresini ve vizyonunu değiştiriyoruz." dedi.

Belediye yetkilileri, çekiliş sırasında izdiham olmaması için kuraya katılacak aileleri kalabalık gelmemeleri hususunda uyardı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 16:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevda duran IP: 88.244.128.xxx Tarih : 18.12.2007 18:27:02

tokinin yapılmasına çok seviniyoruz ama bu esmer vatandaşlar ne zaman kalkacak lütfen ilgilenin artık..........