15
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Trafik faciası: 4 ölü

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde, yarış yapan otomobillerden biri deniz kenarında piknik yapan 3'ü kadın 4 kişiyi ezerek ölümüne sebep oldu. 

Edinilen bilgilere göre, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araçla, A.Y. (19) yönetimindeki 10 KY 649 plakalı özel otomobil, Altınoluk çıkışında aşırı hızla önlerinde bulunan bir aracı geçmek isterken A.Y. yönetimindeki otomobil, deniz kenarında piknik yaparak denize girenlerin arasına daldı. Kazada, 3'ü kadın, 4 kişi ezilerek hayatını kaybetti. Piknik yapanları ezen otomobil, denize uçtu. Diğer 17 plakalı olduğu belirlenen otomobil ise kaçtı. 

Otomobilin sürücüsünün ise ağır yaralı olarak Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı şuurunun kapalı olduğu öğrenildi. Ölenlerin yakınlarının feryatları yürek parçaladı. 

Piknik yaparken feci şekilde hayatını kaybeden Kadriye Seymen (52), Saniye Çakıl (23), Turgut Çakıl (32) ve 4 aylık hamile olan Melis Çakıl'ın cesetleri ise Kazdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya sebep olan araç sürüsünün ehliyetsiz olduğu ileri sürüldü. 

Jandarma tarafından kazayla ilgili soruşturma sürerken, kaçan diğer araç sürücüsü ise aranıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 11:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat deniz IP: 85.98.3.xxx Tarih : 3.12.2007 16:59:16

bu tür olayların yaşanılması kaçınılmaz bir olaydır. burada polis ve jandarmaya büyük görevler düşmektedir. şehir içindede mutlaka ehliyet kontrolu yapılmalıdır . işte bunun cezasını masun insanlar çekmekte ve canlarından olmaktadır. burdan sesleniyorum gençlere lütfen hız yapmasınlar ve .