25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Trafikte kırmızı ışık kavgası

TRAFİKTE KIRMIZI IŞIK KAVGASI

Balıkesir’in Edremit ilçesinin Şehit Hamdibey Meydanı’ndaki trafik ışıklarında araç sürücülerinin tartışması tepkiyle karşılandı.

Edinilen bilgilere göre, ilçenin resmi meydanı olan Şehit Hamdibey Meydanı’ndaki İtfaiye Müdürlüğü önünde bulunan trafik ışıklarında bir minibüs sürücüsü ile özel bir otomobilin sürücüsü, kırmızı ışık yüzünden tartışmaya başladı. Birbirlerine küfür etmeleri nedeniyle tartışmaya başladıkları söylenen sürücülerin sözlü atışmalarına, özel otomobilin içinde bulunan sürücünün yakınları da karıştı. Kendilerini yerden yere atan bayanlar, trafikte bekleyen diğer sürücülerin tepkilerine neden oldu.

Araçlarını trafik ışıklarının bulunduğu yerde bırakarak tartışmaya başlayan sürücüler nedeniyle bir süre yol tek yönlü olarak işledi. Akçay ve Edremit arasında hizmet verdiği öğrenilen minibüsün içinde bekleyen yolcular, anlam veremedikleri kavgayı izlememek için minibüsten inerek yollarına devam etti. Bazı yolcular, “Araç sürücüleri özellikle kırmızı ışıklarda çok sabırsızca davranıyor ve yersiz yere sinirleniyorlar. Böyle tatsız tartışmalara şahit olmak istemiyoruz. Lütfen daha anlayışlı olalım” dedi.

TRAFİKTE KIRMIZI IŞIK KAVGASI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 17:26:03
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 18:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?