14
Haziran
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Tuğba Özay: Savaş Ay'a kırıldım

Ünlü manken Tuğba Özay, 11 yaşındaki bir çocuk tarafından defile öncesi kuliste yarı çıplak vaziyette görüntülendiği haberini abartarak yaptığını söylediği Savaş Ay'a kırıldığını açıkladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belediyesi'nin düzenlediği "9. Zeytinli Festivali"ne katılmak için geldiği Güre'de, kaldığı otel girişinde gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü manken Tuğba Özay, Savaş Ay'a kırgınlığını dile getirdi. Gazetecilerin, "Sizi Edremit Körfezi'nde çok sık görüyoruz, bunun bir nedeni var mı?" sorusuna Özay, "Nedeni, İsmail Özkan. Burada seviliyoruz. Sağ olsun, İsmail Özkan buralı ve çok seviliyor, buradaki festivallerde organizatörlük yapıyor. Festivaller de biliyorsunuz, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik simgesidir. O yüzden ben de burada olmaktan her zaman mutluluk duyuyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde 11 yaşındaki bir erkek çocuğun bir defile öncesinde Tuğba Özay'ın da aralarında olduğu ünlü mankenleri habersizce cep telefonu kamerasıyla görüntülediği haberleri hakkında gazetecilerin sorularına yanıt veren Özay, haberin sorumlusunun usta gazeteci Savaş Ay olduğunu söyleyerek, kendisine kırıldığını ifade etti.

Özay, "Bu olay birkaç ay önce gerçekleşti. Bir defile öncesinde kulise, elinde cep telefonuyla küçük bir çocuk gelmişti ve bizi yarı çıplak bir vaziyetteyken görüntülenmeye çalışmış. Tabi bu fark edilince hemen müdahale edildi. Bizim kulislerimize kimse giremez. Özel güvenlik önlemleri alınır. Sadece kulis sorumluları ve modeller orada bulunabilir. Onun dışında zaten benim asistanlarım etten duvar oluşturur. Fakat bu haber sevgili Savaş Ay ile yaptığım bir konuşmadan sonra yayılan bir haber. Burada benim asıl söylemek istediğim, geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz Bülent Ersoy da sokaktaki vatandaşın cep telefonuyla çekmiş olduğu görüntüsü sonucunda bir takım haberlerle gündeme geldi. İnternette yazılan haberlere göre, benim çok sevdiğim, kardeşim dediğim, Alişan ile ilgili bir haber de vardı. Savaş Ay biraz abartmış durumu ve beni bu anlamda çok üzdü. Bu konuda etrafa yayılan bir görüntü söz konusu değil. Biz zaten telefonu hemen aldık ve müdahalede bulunuldu. Benim anlatmak istediğim, artık sokaktaki insan gazeteciden daha beter paparazilik yapıyor. Ünlü insanların hiç mi özel hayatı olmayacak? Herkes robot gibi mi yaşayacak? Teknoloji ne kadar ilerlerse insanlar o kadar değer yargılarını yitiriyor. Çünkü teknolojiyi doğru kullanamıyoruz. Yani nerede fesatlık, nerede alengirli işler, bunları ön plana çıkartmayı tercih ediyoruz. O yüzden bu olayı abarttığı için Savaş ağabeye kırıldım" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 10:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?