23
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

Tuğba'nın ölümü herkesi yasa boğdu

Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde bir öğrenci şofbenden zehirlenerek hayatını kaybederken, Burhaniye’de ise bir çift sobadan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece banyoya giren 14 yaşındaki Tuğba Akbulut, şofben sızan gazdan zehirlendi. Annesi tarafından bulunan Akbulut, kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne Ayşe Akbulut, Dereli Köyü’nden geç vakitte geldiklerini belirterek, "Çok geç olduğunu, sabah banyo yapmasını söyledim. Ama yarın dershaneye gideceğini söyleyerek bizim yatmamızı istedi.

Kapıdan bize öyle baktı ki, kötü bir şeyler olacağını anladım. Rüyamda evin su bastığını gördüm. O korkuyla uyanarak baktığımda evde, gerçekten su vardı. Eşimi uyandırdım. Kızımı kaldırmak için odasına gittiğimizde yoktu. Banyonun camını kırarak kapısını açtık. İçerde yerde yatıyordu. Hastaneye götürdük, ama kurtaramadık" dedi.

İstiklal İlköğretim Okulu’nda okuyan Tuğba Akbulut’un başkanlığını yaptığı 8/A sınıfında bugün yas vardı. Akbulut’un ölümü sınıf arkadaşlarını ve öğretmenlerini üzüntüye boğdu. Öğrenciler arkadaşlarını kaybetmenin acısı ile gözyaşlarına engel olamadı. Akbulut’un sırasına çiçek bırakan arkadaşları, ayrıca okul girişinde onun için bir köşe hazırladı.

Bu arada, Burhaniye İlçesi’nde bir çift, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Bahçelievler Mahallesi’nde Kemer Sitesi’nde oturan Metin Ispartalı (32) ile eşi Gülfen Ispartalı (29), Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Doktorlar genç çiftin hayati tehlikesinin bulunduğunu bildirdi

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 17:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?